Thorne Research

Thorne Meriva 500-SF (soja vrij) 120 caps

€ 77,90

€ 70,11

– Ontstekingsremmend
– Versnelt het revalidatieproces (zeker in combinatie met visolie)
– Natuurlijk antiseptisch en antibacterieel middel
– Versnelt het helen van wonden en helpt in het herstellen van beschadigde huid
– Natuurlijke ontgifter voor de lever
– Kan helpen met de vetstofwisseling en helpt met gewichtsbeheersing
– In de China wordt het gebruikt als behandeling tegen depressie
– Kan Alzheimer voorkomen en de ontwikkeling van Alzheimer stagneren
– Kan bij veel verschillende soorten kanker uitzaaiingen voorkomen

Bekijk details

Helaas, dit product is uitverkocht

Details van het artikel

Curcumine is een gele kleurstof. De kleurstof wordt door extractie bereid uit geelwortel, de wortelstokken van de kurkumaplant Curcuma longa. De stof is een antioxidant en heeft een ontstekingsremmende werking.


Geelwortel wordt al eeuwen gebruikt als onderdeel van de Indiase Ayurvedische geneeskunde bij de behandeling van talloze kwalen.


Curcumine heeft een werking bij tumoren, oxidatieve processen, hartritmestoornissen, de ziekte van Alzheimer en ontstekingen. Vooral die laatste is zeer van toepassing.


Dit voedingssupllement is een Curcumine complex met fosfatidylcholine voor een optimale opname.Het ondersteunt de normale ontstekingsreactie van het lichaam en biedt antioxidant ondersteuning. Daarnaast kan het een aanvullende rol spelen als NF-KB inhibitor.


Het is zeer doeltreffend tijdens of na herstel van een blessure (ontstekingsremmende werking). Probeer deze zeker in combinatie met Omega 3 met Q10 voor een optimaal blessureherstel!


Bevat per capsule: ADH*


Curcumin Phytosome 500 mg **
geelwortel-fosfatidylcholine complex
(Curcuma longa, wortel)


*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
**Nog geen ADH vastgesteld


Ingrediënten: Geelwortelextract, Fosfatidylcholine (uit zonnebloemolie), Hypromellose (capsule), Leucine, Calciumcitraat, Siliciumdioxide, microkristallijne cellulose.


Gebruiksaanwijzing: 1 tot 2 capsules 2 maal daags. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders voorgeschreven. Super in combinatie met visolie!


Gebruiksadvies: Zwangere en zogende vrouwen alsmede personen die medicijnen innemen dienen voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.


Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur, donker, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.


Waarschuwingen: Kurkuma kan beter niet gebruikt worden door mensen met galstenen of cholestase. Omdat kurkuma volgens onderzoek bloedverdunnend werkt, kun je het eten van veel kurkuma beter niet combineren met medicijnen zoals bloedverdunners. Ondanks dat kurkuma vaak gebruikt wordt door zwangere vrouwen, is het belangrijk voor gebruik een dokter te consulteren, aangezien kurkuma stimulerend op de baarmoeder kan werken

Dit interesseert u misschien ook