Sunwarrior

SUNWARRIOR CLEAN KETO PROTEINE PEPTIDES 720 GRAM

€ 45,90

Nieuw! 100% plantaardige, zuivere Keto-eiwitpeptiden. Verbrand vet als brandstof.


Schoon vet van kokosnoot MCT-olie in combinatie met tuinboon proteïne, gefermenteerde erwten proteïne en eiwitpeptiden van gefermenteerde bruine rijst zorgen voor snelle energie. Met essentiële vitamines (geen synthetische stoffen) en mineralen die ons lichaam nodig heeft.


In ketose blijven is nu schoon en gemakkelijk!

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

Sunwarrior Clean Keto Proteine Peptides Chocolade 720 Gram


Sunwarrior heeft een schone en gemakkelijke manier gecreëerd om in ketose te blijven met onze unieke proteïne mix en schone, keto-ondersteunende ingrediënten.


Het volgen van een ketogeen dieet (hoog in vetten, gematigd in proteïne, laag in koolhydraten) brengt je lichaam in een staat van ketose waarbij je lichaam vet verbrandt als energie, in plaats van suiker. Wanneer je lichaam in ketose komt, dalen zowel je bloedsuiker- als insulinespiegels. Dankzij deze daling kunnen de vetcellen het water vrijgeven dat ze hebben opgeslagen. Wanneer dit water weg is, zijn de vetcellen klein genoeg om in de bloedbaan te komen en als energie te worden gebruikt.


Sunwarrior's synergetische mix van gezonde vetten, plantaardige proteïne, essentiële vitamines en Aquamin mineralen komen samen in een krachtige combinatie om jou te helpen vet te verbranden en vol energie te blijven tijdens een ketogeen dieet.