Sunwarrior

SUNWARRIOR CLEAN GREENS & PROTEIN TROPICAL VANILLA 175 GRAM

€ 12,90

Clean Greens & Protein combineert de kracht van twee rijke eiwitbronnen en een portie groenten tot één soepele, heerlijk smakende formule die overweldigend superieur is aan de afzonderlijke componenten alleen. Triglyceriden met een middellange keten uit kokos werken synergetisch samen met de andere ingrediënten om een ​​unieke, veganistische proteïne creëren, uitzonderlijk rijk aan aminozuren en BCAA's.

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

Sunwarrior Clean Greens & Protein Chocolate 175 Gram


Clean Greens & Protein is een schone en keto-vriendelijke synergie van erwteneiwit en een unieke groentemix die de eiwitten geeft die je lichaam nodig heeft om spiermassa op te bouwen en die een portie groenten biedt om je lichaam optimaal te laten functioneren. De beste ingrediënten worden gecombineerd om het gemakkelijk te maken om je lichaam de hele drukke dag van brandstof te voorzien.


Sunwarrior Clean Greens & Protein bevat vier actieve ingrediënten:


Gele Erwten (gefermenteerd)
Caloriearm, vezelrijk, een eiwit met een compleet aminozuurprofiel en een opmerkelijke hoeveelheid BCAA's.


Goji bessen
Deze heldere bessen zijn een van de weinige vruchten die alle essentiële aminozuren bevatten. Goji-bessen zijn een voedzame superfood die antioxidanten, vitamines en carotenoïden levert.


Veggie Blend
Onze groentemix bevat broccolispruiten, uienextract, tomaat, broccoli, wortel, spinazie, boerenkool en spruitjes, waardoor je een deel van je noodzakelijke hoeveelheid groente krijgt.


Kokosnoot
Kokosnoot bevat essentiële vetzuren die in precies de juiste hoeveelheid aanwezig zijn om als energie te worden verbrand in plaats van als vet.