Sunwarrior

Omega-3 | Vegan DHA & EPA 60 softgels

€ 30,99

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA + EPA is rechtstreeks naar de bron gegaan voor hun plantaardige algen Omega-3 DHA + EPA.


Het wordt duurzaam gekweekt en geoogst voor biologisch beschikbare Omega-3-, 6-, 7- en 9-vetzuren.


Het bevat ook essentiële polaire lipiden en chlorofyl.


Deze ingrediënten helpen ontstekingen en het risico op cardiovasculair falen te verminderen.


Het bevordert een gezond zicht, gewrichten en de gezondheid van de hersenen.

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

We hebben de krill / vis overgeslagen en zijn meteen naar de bron gegaan voor onze plantaardige algen Omega-3 DHA + EPA. Het wordt duurzaam gekweekt en geoogst voor biologisch beschikbare Omega-3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Het bevat ook essentiële polaire lipiden en chlorofyl.


Algen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en verantwoordelijk voor de helft van de atmosferische zuurstof van de aarde. Algen vormen de eerste schakel in de oceanische voedselketen, waarin fotosynthese water en CO2 omzet in een superfood en voedingsrijke biomassa van essentiële vetzuren, carotenoïden, eiwitten, vezels en zuurstof.


DHA en EPA Omega-3 vetzuren bieden een leven lang voordelen. Zwangere vrouwen worden geadviseerd om omega-3's te nemen om te helpen bij de visuele en cognitieve ontwikkeling van hun baby. De behoefte aan omega-3's stopt hier niet: naarmate we ouder worden, blijven DHA en EPA een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden.

Algae Oil & AlmegaPL®


Zijn direct afgeleid van zuivere algen en extract van een natuurlijke microalgen-stam die fosfolipiden en glycolipiden bevat, waardoor uw lichaam meer omega-3's kan opnemen dan van krill of visolie. Deze olie bevat DHA, goed voor 97% van de omega-3-vetten in de hersenen en bevat van nature een hoog EPA-gehalte.


De combinatie van algenolie en AlmegaPL® bevat alle omega-3-vetzuren: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 en 9.


Ingredienten
Algenolie, Omega Vetzuren, Omega 3 vetzuren, EPA (Eicosapentaeenzuur), DHA (Docosahexaenoic Acid), Omega 6 Vetzuren, Omega 7 Vetzuren, Omega 9 Vetzuren, Polar Lipids, Chlorophyll Andere Ingrediënten: Vegan Softgel (maïszetmeel) , Zeewierextract, Plantaardige Glycerine, Sorbitol (mais) Gezuiverd Water, Citroenolie)

Dit interesseert u misschien ook