Scitec Nutrition

Amino Charge

€ 32,90

Essential Amino Acid Formula for pre- & intra-workout


  • All 9 essential Amino Acids!
  • 15.7 g total Aminos!
  • 6 g BCAAs: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine in 2:1:1 ratio!
  • 3 g L-Glutamine!
  • 100 mg Caffeine!
  • Sugar free!
Bekijk details

Nog maar 1 beschikbaar!

Details van het artikel

Amino Charge is een complexe essentiële aminozuurformule, die je voor of tijdens de training kunt consumeren (of voor de hele dag energie voor elke mentale of fysieke taak, houd gewoon rekening met het cafeïnegehalte!). Het bevordert een efficiënte training en levert energie met zijn 15 Actieve ingrediënten!

Het product bevat alle 9 essentiële aminozuren, inclusief de cruciale vertakte aminozuren ( BCAA 's). De essentiële aminozuren (Leucine, Isoleucine, Valine, Fenilalanine, Methionine, Tryptofaan, Histidine, Lisin, Threonine) zijn belangrijk voor ons lichaam omdat het ze niet zelf kan synthetiseren, we moeten ze voorzien van externe bronnen door voedsel en voedingssupplementen producten.

Bovendien zijn BCAA's goed voor 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. L-glutamineis het meest voorkomende aminozuur in het menselijk bloed. L-glutamine en L-arginine kunnen voorwaardelijk essentieel worden in bepaalde situaties, inclusief intensieve fysieke training, wanneer het lichaam niet aan zijn behoeften kan voldoen door deze aminozuren te synthetiseren. Als enige voorloper van stikstofmonoxide (NO) en belangrijke voorloper van creatine, is suppletie met arginine een populaire praktijk onder atleten, bodybuilders. L-Citrulline is ook een populaire arginine en GEEN precursor!

Het product bevat 100 mg cafeïne , wat bijdraagt ​​aan mentale alertheid, concentratie en het kan de prestaties tijdens het sporten verbeteren! *

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en geautoriseerd door de Europese Commissie (EC).