Nutridyn

Omega Pure EPA-DHA 600+

€ 19,90

Omega-3 (EPA/DHA) + vitamine E voor cardiovasculaire, immuun- en gewrichtsgezondheid. Van essentieel belang voor iedereen! 

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

Omega-3 + vitamine E. Visolie maakt je gezonder op celniveau. In ons dagelijks voedingspatroon krijgen we te veel omega 6 binnen en te weinig omega 3. Dit zorgt voor chronische ontsteking in ons lichaam. Een dosering van 2-3g gecombineerd EPA+DHA per dag brengt je in topgezondheid! Een hoge voorraad aan EPA en DHA in het lichaam zorgt voor beter herstel, sneller vetverlies en betere spieropbouw. 


Omega Pure Citrus is nu Omega Pure EPA-DHA 600+

Omega Pure EPA-DHA 600+ is een sterk opneembare vorm van de omega-3-vetzuren - eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) - die de cardiovasculaire functie ondersteunen , algemene gezondheid en immuniteit.


Omega Pure EPA-DHA 600+ bevat ook vitamine E (alfa-tocoferol) om oxidatie van EPA en DHA te verminderen en heeft een natuurlijk citrusaroma. Dit beschermt de olie. 

Omega-3-vetzuren zijn een klasse meervoudig onverzadigde vetten die essentieel zijn voor een optimale gezondheid en een lang leven. We moeten omega-3 vetzuren verkrijgen via een dieet en / of supplementen, omdat het lichaam ze niet zelf kan maken. EPA en DHA komen overvloedig voor in voedselbronnen voor de zee, maar helaas kan het eten van een grote hoeveelheid vis leiden tot ophoping van toxines (met name kwik en lood) in het lichaam. Om deze reden kan het praktischer zijn om uw dieet aan te vullen met Omega Pure EPA-DHA 600+ in plaats van overmatige visconsumptie.

EPA en DHA hebben talloze andere essentiële rollen in het menselijk lichaam; voordelen van Omega Pure EPA-DHA 600+ kunnen ook zijn:

● Remt ontsteking in het lichaam
● Verhoogt de vetverbranding in rust
● Vergroot de eiwitsynthese (spiergroei)
● Ondersteuning van de immuun- en cardiovasculaire functie
● Ondersteuning van de gezondheid van de gewrichten
● Help celmembraanvorming
● Ondersteuning / isolatie van organen
● Ondersteuning van goede hormoonsignalering
● Ondersteuning van energieproductie
● Ondersteuning van gezond huidweefsel Ingrediënten: Vis (ansjovis, sardien en makreel), Norweegse visolie, D-alpha tocopherol, gelatine met natuurlijke citrussmaak (gelatine, glycerine en water)

Inhoud: 120 capsules
Aanbevolen gebruik: 2x per dag 1-2 softgels met voeding als een dagelijks supplement of zoals aangewezen door je coach. 

Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicatie neemt: neem contact op met je huisarts voor gebruik. 


Dit interesseert u misschien ook